Vi venter forhåbentlig Devon rex killinger i uge 28


Når vores hunkatte får killinger, tager vi den bedste fra til os selv, som går videre i opdrættet og til udstilling, og resten af killingerne bliver solgt til kælekatte, eller de bliver solgt som avls- eller udstillingskatte.

Vi har stor erfaring med at opdrætte og sælge den helt rette burmeser til den enkelte families behov, så udover en skøn, sød og legesyg killing, giver vi dig også de råd og vejledning som du har behov for, for at skabe de bedste rammer for dit kommende kæledyr.

Nu har vi så fået en ny race ind, som vi skal til at opdrætte og det er devon rex katten, som er en herlig, sjov og meget kælen kat race, den minder utrolig meget om vores burmeser i sind og temperament.

Når du køber en killing...

Når du køber en burmeser eller devon rex ved Nadikat, får du en kat der er opvokset i trygge familie rammer, de bliver født i vores soveværelse i en kurv i vores dobbeltseng, og ligger imellem vores hovedepuder, indtil de er 3 uger gamle.

Derefter vil burmeser og devon rex killingerne ud og opleve verden uden for kurven, og så kommer kravlegården frem, der kommer deres kurv ned i, og en lille wc bakke - vand og madskål, da tiden er ved at være til, at de gerne vil ha andet at end mors mælk ..
Når så wc træningen er 100% på plads, så fjernes kravlegården og burmeserkillingernes område udvides til hele soveværelse, gangen og badeværelset, og så videre derfra, til resten af huset.

Med vores burmeser og devon rex killinger følger der:

  • En Felis Hungarica stamtavle.
  • En salgsaftale.
  • En killingepakke fra Royal Canin til de første par dage og legetøj.
  • Killingen er neutraliseret, hvis det er til kæl.
  • Vores killinger er ormebehandlet.
  • Killingerne er chippet.
  • Vores Burmeser og devon rex killinger har fået 1.vaccine.