Om Nadikat

Jeg hedder Anne-Grethe og er 62 år, jeg er frisør uddannet og har været i faget i 42 år, og de sidst 33 år som selvstændig med salon i hjemmet.
Jeg er blevet fuldtids hjemmegående nu, så meget at tiden går med at hygge med kattene.

Vi har 2 voksne børn som selvfølgelig er udeboende, Dennis på 40 år og Nadia på 35 år .

Hunde har vi nærmest altid haft i vores familie, også siden jeg var barn, så det med kattene var nærmest et tilfælde, at de kom ind i vores liv.

Det startede sådan at vi var på skovtur med børnene sensommeren 1994 og plukke nødder, der fandt vi 2 små efterladte killinger i skoven, som kom med os hjem, og de var de sødeste og kæreste små væsener man kunne tænke sig, og vi syntes vi kunne fornemme deres taknemlighed, over at blive reddet fra sultedøden i skoven, og dagen efter blev de døbt Spinder og Lillemis.

På et tidspunkt fik vi så en halv abbysiner, og det blev så vendepunktet i det hele
Han var SÅ meget anderledes end de almindelige huskatte, som vi havde samtidigt. Aby som han hed henvendte sig meget mere til os, og var meget mere med i alt hvad der foregik.

Derfor begyndte jeg at undersøge forskellige katteracer og endte ved katteracen burmeser, da jeg syntes den havde det dejligste temperament man kunne tænke sig og var samtidig meget smuk at se på .. Så jeg endte med at blive opdrætter af burmeser og jeg elsker det.
Efter 20 år med burmeser, faldt vi fuldstændig pladask for Devon rex katten, den er meget charmerende og fuld af kunster, og den vil være med i alt vi foretager os herhjemme, så nu er de fleste af vores katte herhjemme devon rex katte.

Meget af vores fritid er vi herhjemme, da vi går og hygger om katte og killinger, og når der er katte udstillinger i ind og udland så deltager vi.