Om Nadikat

Jeg hedder Anne-Grethe og er 62 år, jeg er frisør uddannet og har været i faget i 42 år, og de sidst 32 år som selvstændig.
Jeg har en lille hyggelig frisør salon i den ene ende af huset, og manden Hans og jeg bor i den anden ende sammen med vores elskede devon rex, så jeg er "hjemme" hele dagen ;-))
Jeg har 2 voksne børn som selvfølgelig er udeboende, Dennis på 40 år og Nadia på 35 år .

Hunde har vi nærmest altid haft i vores familie, også siden jeg var barn, så det med kattene var
nærmest et tilfælde, at de kom ind i vores liv.

Vi var på skovtur med børnene i omkring 1994 og plukke nødder, da vi fandt 2 små efterladte killinger, som vi selvfølgelig ikke kunne efterlade, og som kom med os hjem, og de var bare så dybt taknemmelige, over at blive reddet fra sultedøden i skoven kunne vi fornemme ..

Vores dyrlæge fik af og til nogle alm. huskatte ind, som skulle aflives, pga. skilsmisser og div. andre årsager, og det kunne vi da ikke have, så på et tidspunkt havde vi 14 huskatte og de lå gerne i vores seng ..

På et tidspunkt fik vi så en halv abbysiner, og det blev så vendepunktet i det hele
Han var SÅ meget anderledes end de almindelige huskatte, som vi havde samtidigt. Aby som han hed henvendte sig meget mere til os og var meget mere med i alt hvad der foregik, så
derfor begyndte jeg at undersøge forskellige katteracer og endte ved burmeseren, da vi syntes at den havde et pragtfuld temperament og meget flotte farver.. Så jeg endte med at blive opdrætter
af burmeser  og jeg elsker det !!!

Efter 20 år med burmeser, faldt vi fuldstændig pladask for Devon rex katten, den er meget charmerende og fuld af kunster, og den vil være med i alt vi foretager os herhjemme, så nu er de fleste af vores katte herhjemme devon rex katte.

Meget af vores tid er vi herhjemme, da vi går og hygger om katte og killinger, og når der er katte udstillinger i ind og udland så deltager vi.