Skrevet af Julia Lyubchenko |

Dear Anne-Grethe,
Thank you so much for our wonderful Malia and Eric <3
Also thank you so much for answering all the questions we had about how to feed, play, pet and take care of the cats.
Both of our cats are so lovely and they bring absolute joy in our life!
If anyone wants to get a Devon Rex, Nadikat is the best breeder to go to! All the cats are well cared for and social, so it is like a petting zoo when you come over ;) truly a wonderful experience.
Hugs from me and Mikkel <3

Skrevet af Mette Lintonbon |

Kære Annegrethe

Vi er så glade for vores lille pige og glade for vi valgte endnu en Devon fra dig. Hun er simpelthen så dejlig og legesyg. Integrering ind i vores familie med 2 huskatte og en Devon er gået over al forventning hvilket blev så nemt med alle de råd omkring mad,katteplejr,Kattegats,kattebakke. Hvis man følger alle din råd går det som en leg at introducere en af dine katte i er nyt hjem. Tak

Mette

Skrevet af Maja Samming |

Kære Anne Grethe

Vi er så taknemmelige for vores kære lille Jason/ nu Meeb

Han er den sødeste frækkeste kærligste nysgerrige lille Sjæl, som bare elsker ALLE!

Integreringen med vores to andre katte er gået så godt og du har været så god at have med på sidelinjen!!

Hvis vi nogensinde skal have en til kat skal det være en Devon fra nadikat.dk

Knus og kærlige tanker fra hele familien Sammming

Skrevet af Kira |

Hos Anne-Grethe er man i trygge hænder og det sværeste var kun at tage een med hjem. Kattene har det som blommen i et æg. Vi er vanvittigt glade for vores dreng, mild og kærlig men fuld af gåpåmod.
Det er nok ikke sidste gang

Skrevet af Mai |

Tusind tak til dig Anne Grethe!
Vi har fået den sødeste lille Devon Rex dreng, mere legesyg og kælen kommer de ikke. Desuden et super flot og hyggeligt katteri, det var en fornøjelse at besøge dig og kattene.

Bedste hilsner herfra

Skrevet af Mette Lintonbon |

Kære Anne-Grethe

Tusinde tak for en helt igennem skøn,smuk og kærlig Devon Rex dreng. Han er så kærlig og har det bedste sind. da vi skulle hente ham, åbnede du et rigtigt kattehjem op for os, der er ingen tvivl du vil dine katte det bedste. Du giver al den information man kunne ha brug for og mere. Og man følger sig tryg med at tage en killing/kat hjem fra dig. Jeg er sikker på det ikke er den sidste Devon Rex jeg skal have fra dit opdræt.
TAK
Knus Mette

Skrevet af Nadia |

Kære Anne-Grethe og skønne missere

Nogle helt igennem fantastiske besøg hos dig/jer, tak for skønne faglige snakke, men også alle de andre snakke.
Jeg har aldrig været i tvivl om at hos dig lever kattene i himmeriget og du vil dem kun det allerbedste også hos deres nye familier.
Vi fik den dejligste basse i fuld trivsel, fuld af kærlighed og fra et godt liv hos jer.
Det er min største ære at du valgte mig som hans nye madmoar og jeg glæder mig til at give ham en ven, også fra dig.

De bedste hilsner

Picasso, Mick, Freja og Nadia

Skrevet af Natalie |

Min mand og jeg har nu for anden gang købt en Devon Rex kat hos Anne-Grethe. Vi har været helt igennem tilfredse, og lidt til. Det er nogle rigtig skønne katte som Anne-Grethe opdrætter, meget socialiseret og “menneskeelskende”. Vi har fået en rigtig god information, og mange gode råd. Vi har i forbindelse med begge katte, været nogle gange på besøg hos Anne-Grethe, hvor vi ikke kun har talt om kattene, men også privat. Nogle gange har vi siddet hos hende i flere timer - rigtig hyggeligt, og Anne-Grethe er meget gæstfri. Vi har heller aldrig været i tvivl om hvad Anne-Grethe mente (meget ligetil og siger tingene som de er) :-)
Alt i alt 2 meget gode oplevelser, og vi køber gerne kat hos Anne-Grethe en anden gang - selvom vi håber der går lang tid inden det igen bliver nødvendigt ;-)
Tusinde tak for søde Caiser og Fajro <3

Skrevet af Tina Krath |

Kære læsere
En kat er ikke bare en kat. En kat er et dyr, som kræver omsorg, pleje, kærlighed, tid og opmærksomhed og det budskab er Anne-Grethe fantastisk til at formidle.
Køber man kat hos Nadikat får man kyndig vejledning, rigtig god sparring og mange kompetente råd, fra en opdrætter som i den grad ved, hvad hun taler om.
Vi er blevet omfavnet af oprigtig interesse for vores familie og hun har givet os en masse tryghed i forhold til at få integreret en ny kat i familien. Vi elsker lille smukke Frieda som vi har været enormt heldige få i familien.

Anne-Grethe har hjertet på rette sted, hun er ærlig og ligefrem - altid med kattens ve og vel i fokus.
Vi vil til hver en tid købe kat hos Nadikat igen og vi giver hende de allerbedste anbefalinger herfra.

Hilsen Carsten og Tina Krath

Skrevet af Mette Emma |

Da jeg for knap halvandet år siden stod og manglede en følgesvend, stødte jeg hurtigt i min research på Anne-Grethes "katteri". De smukke katte og hendes professionelle tilgang til mig som novice burmeser-ejer, gjorde mig så sikker på at jeg havde fat i den helt rigtige. hun rådede mig hurtigt til at få to stk. da de jo trives bedst med lidt arts-fællesskab.
det er den bedste beslutning jeg har truffet i mit liv som voksen at få to dejlige drenge fra Anne-Grethe. udover at hun har "leveret" de smukkeste og sødeste væsner, er hun også den bedste hjælp og sparring efterfølgende - jeg kan stadig skrive og spørge om råd nu over et år efter jeg fik kattene hjem. og hendes råd viser sig som ofte at være langt bedre end hvad jeg får hos dyrlægen.

Hermed en kæmpe anbefaling til fremtidige (heldige) burmeser-ejere om at kontakte Anne-Grethe.

jeg kunne ikke have ønsket en bedre Bedstemor for mine drenge.

Skrevet af Laila Rasmussen |

Kære Anne-Grethe,

Du har de kærligste og smukkeste burmesere i hele kongeriget.
1000 tak for den dejlige missedreng ❤.

Skrevet af Helle Søndergaard Olesen |

Kære Anne Grethe.

Efter at have haft mest hitte-kat/te (hus og perser) siden, jeg var 13 år - og Shih-Tzu i 15 år,  og nu var uden kat og kun en gammel Shih-Tzu tilbage, søgte jeg efter en race, der ville være 100 % kælekat uden pelspleje eller fældning. Fandt frem til Devon Rex og dig.

OG kan kun sige, at både du, dine råd om bla. at få 2 killinger, selve racen og især vores 2 fantastiske drenge, har overgået alle forventninger !!!! Vi har fået de 2 skønneste hyggetrolde og ballademagere :) De kommer, når vi kalder, vil være med i alt, vi laver, sover i arm, hygger på sofaen, er kammer-sjukkere og provokatører for vores gamle hund og opfylder hendes tomrum efter hendes afdøde hundevenner ..... ja .... kan blive ved. Bliver igen og igen helt "høj" over, at de er kommet ind i vores liv! Og de har kun boet hos os en måned. Fra dag 2 var de kommer, i vores hus og styrede slagets gang :D  De siger ikke en lyd under køreture, ret sikker på, de tog vores dyrlæge "med storm" ved revaccination, tager generelt alt i "stiv arm" og lige været med i sommerhus, som vi troede de lige skulle vænne sig til .... men neeej - de indtog hytten  dag 1 :) :)

 

Kan kun VARMT anbefale både racen og Anne Grethe!!! Bedste valg og beslutning ever ❤❤❤❤❤

 

Knus LP og Helle

 

Skrevet af Trine |

Kære Anne-Grethe!

Sidste år blev vi forelskede i burmeserracen, efter at have set dine dejlige katte på udstilling i Horsens. Selvom vi allerede havde 3 katte, var vi så begejstrede, at vi tog kontakt til dig. Efter at du havde inviteret os indenfor i dit hjem, som i den grad er hjertevarmt, endte vi med at købe lille Presley, som hos os kom til at hedde Albert.
Han er den dejligste lille fyr, men det viste sig desværre at vores 3 gamle katte ikke gad ligge i ske med Albert. Så gode råd var dyre.
Heldigvis fik vi lov at købe lille Priya, Alberts søster, som nu hedder Asta. Og selvom der var gået nogle uger fra vi fik Albert til vi fik Asta, fandt de 2 hurtigt sammen, og er meget glade for hinanden. Så vi endte med 5 katte. Tak fordi vi måtte adoptere Albert og Asta. De er virkelig dejlige. Jeg vil varmt anbefale at købe kat hos dig, og gerne 2 på en gang.

Kærlig hilsen
Trine

Skrevet af Lea Eriksen |

Kære Anne-Grethe,
Vi er så utrolig glade for Lucinda og Good Boy. De er så søde og sjove og giver en masse liv og kærlighed i dagligdagen. Du skal også have tak for al den råd og vejledning du har hjulpet os med. Det har givet tryghed. Det har bl.a. været hjælpsomt med råd til at føre kattene sammen og da Good Boy fik en byld/infektion, følte vi os faktisk bedre vejledt af dig end af dyrlægen.
De er sjovt at opleve at de har hver deres personlighed. Lucinda er meget opsøgende og følger med i alt. Hun løber ud til døren når man kommer hjem, og er begyndt at hoppe op på vores skulder hvis hun kan komme til det, så hun rigtig kan følge med i det hele. Good Boy derimod er mere henslængt men er samtidig enormt kælen og hengiven. De har uden tvivl glæde af hinanden og leger tit sammen. Det er bare et par dejlige katte du har opfostret :) Hvis nogen i vores omgangskreds overvejer at få kat, vil vi uden tvivl anbefale dig.
Kærlige hilsner fra Christian og Lea

Skrevet af Line |

Kære Anne-Grethe
Som førstegangs katteejer, har jeg nydt godt af dine råd og vejledning vedrørende katte og udstyr. Når jeg har spørgsmål svarer du altid og det er så trygt at have en ekspert på "sidelinjen", som nybagt katte-mor.
Det er tydeligt at du og Hans har en stor kærlighed til kattene. Mine børn og jeg er så glade for de dejlige katte Winston og Thomas, de er de skønneste kælne "drenge". Hvis du/I søger en dejlig kat, som har fået menneskelig kærlighed lige fra fødslen, vil jeg anbefale, en kat fra Anne-Grethe ❤

Skrevet af Katja og Jonathan |

Hej Anne-Grethe

Endnu en gang tak for en dejlig burmeser. Vi var i forvejen meget glade for Flower, som vi også har fra dit opdræt. Efter vi fik hende, vidste vi, at skulle vi have en kat mere så skulle den altså også være fra dit opdræt. Og det fik vi så heldigvis! Pinky er den sødeste, kærligste og sjoveste kat og hun viger nærmest ikke fra ens side når man er hjemme, hun er med i stort set alt hvad vi laver :) Vi siger endnu engang tusind tak for en dejlig kat.

Katja og Jonathan

Skrevet af Line & Dan |

Kære Anne-Grethe
Vi er så lykkelige for vores to burmeser-killinger, som nu har boet hos os i 11 dage :-) Den dejlige dreng 'Shanti' (Nadikats Quadron) og den fine pige 'Tara' (Nadikats Ramona).
De er utrolig søde, tillidsfulde, kærlige og sjove, og de har fantastisk meget glæde af hinanden.
De fylder vores hjerter med glæde og kærlighed :-)

Kærlig hilsen
Dan & Line

Skrevet af Ida Maria Byriel |

Kæreste Anne-grethe.
Jeg er den heldige ejer af sødeste lille Futte (Nadikats Iceman).
Igennem en lang periode havde jeg fulgt dig og dine mange smukke katte. Helt tilfældigt faldt jeg over dit opslag med videoen af Futte, og med det samme tog jeg modet og skrev til dig. Dette var på trods af at jeg altid havde sagt til dig at jeg gerne ville have en rød burmeser. Men lille lilla Futtejas fangede min interesse og derfra gik det jo stærkt.
Din evige tålmodige og fantastisk gode behandling af alle mine mange spørgsmål om Futte, er jeg meget taknemmelig for. Det har givet mig den største ro og tillid til at jeg altid kan henvende mig til dig ved de mindste spørgsmål. Tak for det!
Din gæstfrihed og venlighed i forhold til mig som killingekøber er beundringsværdigt og vil til hver en tid endnu engang anbefale dig til andre som søger en sød, kærlig, rar og ekstrem omsorgsfuld opdrætter med fokus på sundhed og gode gener. Din kærlighed og lidenskab for racen og dine katte er intet mindre end fantastisk.
Det var tydeligt fra start da jeg mødte dig og kattene at de opvokser i et kærligt hjem og overøses med kys og kram igennem hele deres killingeperiode. Det er tillidsfulde, nysgerrige, sunde, kærlige, energifyldte og meget smukke katte.
Det er absolut ikke sidste gang at jeg finder et nyt familiemedlem hos dig, og hvem ved måske den næste bliver rød?

Skrevet af Tom |

Thanks to Anne-Grethe we are now the proud owners of 2 little Burmese kittens, going to collect them was so exciting, and especially nice to see what a wonderful home they have come from. We were greeted with a warm welcome and taken in to meet all the cats in the house. It was as fascinating as it also was educational to talk to Anne-Grethe and get so much information on the breed and everything we needed to know to take care of them, especially as these are not your average cat!
It has been an absolute pleasure from start to finish, great communication and constant updates and photos/videos from when they were born through to collection day.
I recommend anyone considering to get Burmese cats (I also highly recommend getting 2 if you can) to get them from Nadikat as Anne-Grethe is incredibly dedicated and professional.
Thank you again!

Skrevet af Anne |

Hej Anne-Grethe,

Vi er lykkelige for at vi valgte at købe kat hos dig. Vi er så glade for lille Birka, som altid ligger sig hos os under dynen eller i skødet, og generelt bare er så kærlig og god; der er virkelig intet ondt skabt i hende.
Da Birka fik en skade efter lidt leg med vores anden kat, var det en stor hjælp at skrive/tale med dig om det - du har altid været der, uanset hvor mange store eller små spørgsmål, jeg har haft. Det betyder meget for mig, at have en opdrætter man kan gå til for råd og vejledning, også efter at "katten er købt".

Skal vi have en burmeser til, skal det naturligvis være en Nadikat.

Knus fra Anne, Niels og Birka

Skrevet af Jette Riggelsen |

Kære Anne - Grethe
For 14 dage siden hentede vi to killinger fra dig. Vi havde tidligere besøgt dig og killingerne og fået et virkelig godt indtryk af dig, killingerne og deres omgivelser. Vi fik en god og meget kompentent vejledning og endte jo også med en ekstra killing. Det har vi bestemt ikke fortrudt , da det har gjort langt nemmere i forhold til de to gamle seniorkatte, som vi havde i forvejen.
Vi har fået to fantastiske killinger, meget forskellige af sind, men sunde,harmoniske og tillidsfulde. Der er gjort en godt forarbejde med dem, hvilket har betydet en nem overgang til deres nye hjem.
Tak for dit store arbejde, som vi nu høster frugterne af.
Mange hilsener
Hans og Jette

Skrevet af Katja og Jonathan |

Hej Anne Grethe,

Vi er SÅ glade for vores lille søde Flower. Det var en rigtig god oplevelse at møde dig og dine søde burmesere, som jo simpelthen er de mest kælne og selskabelige katte, vi nogensinde har mødt. Vi var meget positivt overraskede over, hvor dejlige kattene var! Man kan virkelig mærke, at de har fået masser af kærlighed og omsorg lige fra fødslen, og at du er en meget engageret og dygtig opdrætter.
Vi er meget glade for hende, og indtil videre er hun faldet rigtig godt til (det havde hun bestemt ikke svært ved), hun sover ved os om natten i sengen, er meget legesyg og var med det samme tryg ved alle gæster, vi har haft, siden vi fik hende, og hun elsker at klatre på alle vores møbler :)
Efter en uge er vores somali han og Flower så småt begyndt at vise større interesse for hinanden, dog stadig med afstand, da de begge er lidt usikre på hinanden, men vi er sikre på, at de nok skal blive gode venner :)

Tusind tak for skønne Flower, hun er bare så fantastisk!

Mange hilsner fra Katja og Jonathan

Skrevet af Mette Trojbjerg |

Kære Anne Grethe og Hans

Vi har rød Burmeser han nu 2,5 år, jeg syntes han var begyndt at blive trist,de øjne han tit sendte mig fortalte mig JEG KEDER MIG. Da vores lille familie havde talt om at skulle ha kat, var min mands ord til datter og jeg, den der kat er JERES... Jeg måtte købe 1 ikke 2.. Ja fra dag 1 blev det der kat MANDENS. De sover sammen, ligger i arm hver aften, han elsker den kat.. jeg er nr 2 giver mad og tømmer bakken. Jeg var meget påvirket af vores triste mis, mandens svar var åh nej mister vi nu det nærvær med Tiger, hvis nr 2 kat kommer ind i huset, Så gik jeg på nettet. Havde nu fået ok, for at vi skulle finde nr 2, datter fandt en yndig brun killing på DBA, ahhh jeg ville ha noget bedre viden .. Så søgte på opdrættere i stedet for, Og hvem bedre end jer, Kontaktede Anne Grethe har du tid til en burmeser snak JA .. Fik en dejlig snak, skulle jo ha råd om, hvad med nr 2, jeg blev beroliget med det samme, Anne Grethe havde tilfældigvis en brun han til salg, han blev reserveret med det samme, depositum betalt✔️.. Ventetiden forfærdelig, men fik sendt af Anne Grethe lidt fotos af vores kommende lillebror løbende tak, Dagen kom vi tog til Jylland alle 3 slut Maj 2015, et varmt hus med de smukkeste Burmesere, nu har jeg fået en del mere burmeser viden, men har da fundet ud af, og set nu.. At lave smukke Burmeser det KAN i om nogen, Se blot på facebook siden, Vi havde fået fine instrukser om hjemkomst med ny kat, og det gik fuldstændig som sagte ord, ingen vred mis ved velkomst, 2 dage senere var de bedste venner... Det her skulle jeg havde gjort for LANG tid siden!! 2 burmesere til start, ku jeg tale rigtigt med Tiger, havde jeg også sagt undskyld, at du skulle være alene så længe, uden misse kærlighed, en der slikkede dig dagligt i hele hovedet, en der legede vilde lege, sov i din arm,  Men hvilken kærlighed de giver hinanden, har nok flere billeder af vores nu 2 misser, end datteren Frederikke på 11 år..

Jeg valgte denne race helt udfra det sociale den gir, også ville jeg ha noget smukt at se på,brugte inden 5 timer på Ipad for at finde den race der passede os.. manden er solgt, den glæde og kærlighed og smil vi får hver dag,er fantastisk, tak Anne Grethe og Hans for vores nye bedre misse liv, Et pragt eksemplar bor nu i Gadstrup på Sjælland..

Har lige været 1 måned i virksomheds praktik, ved Kattens Værn, der var til sidst 104 katte på adressen, som vi plejede, men hvor jeg nød at komme hjem til mine kæle Potter, og burmeserens PELS nam nam. Det nærvær denne race gir, til hinanden og os mennesker, skal opleves,  igen Tak for kærlighed til vores familie.I har været top dejlige og professionelle at købe kat hos.

Stort knus fra Mette og Co Tiger og Sander

Skrevet af Ditte Achton |

Kære Anne-Grethe

Jeg er så lykkelig og taknemmelig for, at jeg - ad snirklede veje - fandt frem til dit katteri, Nadikats Burmesere! Mit liv blev så rigt og lykkeligt med skønne, kærlige Vienna i hjemmet. Hun er så bedårende smuk og en rigtig hygge-kælepotte, som faldt til allerede første aften efter at have undersøgt og godkendt hele boligen. Mit skød blev straks hendes foretrukne soveplads - til gensidig glæde. Og så kan hun apportere! Igen og igen! Det er SÅ sjovt at kaste piberenser-spiralen, se hende spurte af sted efter den - skøjtende hen over det glatte parketgulv - og bremse med bagbenene som stod hun på vandski. Tilbage til mig med spiralen og på spring til at hente den igen og igen og igen. Ja, det har vi stor morskab af begge to. Sidst på aftenen leger vi intenst, indtil jeg lægger spiralerne i kommodeskuffen sammen med mit ur, slukker lyset i soveværelset og fortæller hende, at hun er mor lille pige og så sød så sød ....Og tænk: Så lægger hun sig til at sove sammen med mig! Det er da fantastisk! Og dejligt, for jeg har brug for søvn her ved midnatstid. For Vienna kender klokken! JA, hun gør! Præcis kl. 5 om morgenen vækker hun mig ved at kilde mig i ansigtet med sine knurhår - lige så blidt. Og én gang til, hvis jeg ikke "får øjne" første gang. Nu venter hun på, at jeg skal åbne kommodeskuffen og kaste dagens første spiral. Så det gør jeg, og en ny og vidunderlig dag kan begynde. Katte er jo RITUELLE, så det er sådan her, det foregår HVER AFTEN OG HVER MORGEN! ---Fortsættelse følger.

Skrevet af Christina Busch |

Kære Anne-Grethe.
Tusind tak for vores uimodståelige dejlige Alishas, vi er så glade for hende ❤️ Det mærkes tydeligt hun er vokset tryg og godt op.
Giver dig de varmeste anbefalinger til andre der skulle have lyst at eje en så skøn en kat som en burmeser

Skrevet af Malene |

Hej Anne Grethe og Hans

Nu skriver jeg igen for at takke for endnu en fantastisk oplevelse I har givet mig. Min katte historik er efterhånden lang og kringlet, men her på bundlinjen står jeg med den skønneste lille Ghandi fra jer, hvis sind og opvækst, tænker jeg, lyser langt væk af tillid, lykke og kærlighed fra barndomshjemmet, Nadikat. Han er trampet lige ind i Quintus' noget skeptiske hjerte!
En snart gammel drøm er gået i opfyldelse: Jeg føler, jeg har fået to nye katte med Ghandi: En lille killing fuld af kærlighed og tillid til alt og alle, og med ham er alle de bedste sider i Quintus kommet frem så han slet ikke er til at kende: Han var dejlig før, men nu?!!!
De tumler rundt og leger, Quintus lader den lille komme til og bliver han (Ghandi) for modig, bliver han sat på plads med en fast pote og et par "fald nu lige lidt ned, Bebs"-slik i panden!
De er et fantastisk par. Har ventet en måned med at skrive dette: turde ikke tro at det var sandt, eller at det ville vare ved..! Men det lader det til.
Ord kan ikke beskrive den gode stemning der har bredt sig i mit hjem: Tak

Skrevet af Hanne Løvenkjær |

Hej Anne-Grethe og Hans

Tillykke med resultaterne fra udstillingen.

En lille hilsen fra Xandy og familie (både mennesker og katte).

Alle katte har det fint. Mille og Xandy leger ”fang mig” og Oliver bliver brugt til at lille i bunke med.
Oliver, 19 år (1.4.) er blevet meget træt, spiser sparsomt men ofte, men ellers sund og rask. Så han har det svært når Xandy vil lege og Mille ikke er inde.

For at aflaste Oliver, har vi besluttet, at tage Noah til os. Han er 5 år gammel og blå burmeser. Noah bor sammen med sin mor (blå), søster (brun) og far (mø.brun). Det er far (tidl. avlskat) som gør det svært for Noah, som ikke længere er tryk ved at være hos sin kattefamilie. Noah er en blid dreng med stort lege-gen. Vi har overvejet nøje om Noah og Xandy kunne matche. Marianne, som ejer Noah, har været hos os og vi hos dem. Vi tror alle, at sammensætningen hos os, er god og i balance, så Noah, vil helt sikkert falde til.

Ellers går vi og indhegner første del af haven. Højt trådhegn og strøm. Terrassen er stadig indhegnet og sikret. Xandy er alt for nysgerrig og smutter lynhurtig ud når hun ser sit snit til det. Ellers er hun dejlig nem med sele og hygger sig med Oliver som også er i sele.

Kh fra Anders og Hanne og alle vores dejlige katte.

Skrevet af Gitte |

Kære Anne Grethe og Hans

Tusind tak for jeres hjælp i forbindelse med tabet af vores elskede burmeser Taboo.
Anne Grethe, du var en fantastisk støtte under hele forløbet. Vi kunne ringe til dig dag og nat og du var altid villig til at give råd og trøst når vi havde brug for det. Usigeligt mange tak for din store hjælp og støtte.
Nu har du hjulpet os med at få den fantastiske Vincent, også kaldet Vimse eller Meseren når han er katte-fræk. ;-) Dig og Hans var simpelthen så søde til at lade os komme og invadere jeres hjem i tide og utide, så vi kunne vælge den helt rigtige kat. Nu er Vimse glad og tilfreds i hans nye hjem med hans nye storebror Mag (bobtail). Man kunne ikke finde bedre kat nogen steder. Ej heller bedre katteopdræt end jeres.
Vi nyder det hver gang vi kommer på besøg hos jer og alle jeres fantastiske katte.

Stort til lykke med alle de flotte titler de får at pryde sig med til udstillingerne. Vi er så stolte af at have en af jeres katte.

Kærligste hilsner
Kenneth og Gitte

Skrevet af Martin og Lise |

Hej med jer begge to

Vi har mange ting og takke jer for, i lyttede da vi skulle af med den gammel kat og gav råd på vejen og det har vi været lykkelige for. Lykkelige er vi også for Rex (Abbot) og i har givet os lov til at bliver ejer til ham. Vi kan se hvor meget vi har dummet os med den gammel kat vi havde og se hvor lidt han var socialseret, for det er Rex, høj hale føring , han spinner altid og med i alt er han også. Vi kan kunne rose dig mange gange for sådan som Rex er og mange opdrætter kan lære af dig meget af dig. Det snakker vi tit om Martin og jeg hvor godt arbejde du har gjort med Rex.
Vores Birma er lige så glad for ham og man kan se hvor meget de nyder hinanden hver dag.
Som jeg skrev i mailen Martin mener du har puttet labrador gen i ham, og Martin siger han er Labromeser i stedet for burmeser. Det skal vi lige vende os til at mad elsker han og mad kan ikke stå fremme mere. Aldrig har vores mad skåle set så rene ud, som vi siger der er snart ikke brug for opvaske maskinen mere.
Atter tak og håber vi kan holde lidt kontakt

Med venlig hilsen

Martin og Lisr

Skrevet af Inge Schneider |

Kære Anne-Grethe, Hans og alle de skønne burmesere.
Endelig oprandt den dag, da jeg kunne hente 2 dejlige burmesere i velnok Danmarks skønneste kattehjem. Mente ellers ikke, jeg skulle have flere katte, efter at den sidste gamle burmeser ikke var mere. Men man har jo et standpunkt, til man tager et nyt, og jeg har sandelig heller ikke fortrudt. Der er leben i huset igen, og hvad er bedre end at betragte to sammenslyngede burmesere på plyshylden, den ene brun og den anden chokolade, så de matcher fint!
Et dejligt hjem I har med den helt rigtige katteatmosfære, hvilket kattene også bærer præg af. De er harmoniske, legesyge, nysgerrige og med det rigtige temperament!
Fortsat held og lykke med Nadikat-opdrættet.
Mange knus fra os tre.

Skrevet af Isabel |

Kære Anne-Grethe og læsere her på siden.
Jeg vil gerne dele nogle af min erfaringer med Burmeser katte gennem mere end 30 år. Mine forældre købte den første af vores Burmesere da jeg var vel 15 år. Den sødeste, kælne dejlige kat - som Burmesere jo er. I en periode havde hun det med at være væk lang tid i løbet af dagen. Hun fik halsbånd på med tlf. nr. - og så blev vi kontaktet af den dame, som vores kat besøgte hver dag. Hun havde selv flere katte- og vores gik simpelthen derover for selskabets skyld, når vi ikke var hjemme. Så besluttede vi at anskaffe en Burmeser mere. Siden da, holdt vores dejlige og glade katte sig hjemme. Så derfor er det vigtigt for Burmeser ejere at vide - at - ja den søger selskab - og alle er gladest, hvis der er mere end een Burmeser i huset. Katten flyttede med mig da jeg flyttede hjemmefra, og den gamle kat blev 17 år, og måtte igennem flere partnere. To gange har jeg anskaffet en voksen Burmeser han til at holde hende med selskab. Det er altid gået godt - længste samførings tid var 14 dage. De prøvede begge at dominere den anden så meget, og var uvenner så meget at jeg græd - men en skønne dag kom jeg hjem fra arbejde, og de lå og sov rullet sammen i en klump. Så var de venner siden. Så min anbefaling vil altid være - hav altid mindst to Burmesere i huset. Jeg har også haft Burmeser og huskat sammen. Hm. Burmeseren ville den anden selskabet så meget, at huskatten flyttede ud i skoven, og nu bare kommer hjem for at få mad engang imellem. Huskatten snakker gerne med os, og går altid med hjem når vi møder den ude. Men når den ser Burmeseren, så smutter den igen. Burmeseren giver aldrig op, hver gang huskatten er hjemme, nærmer den sig venligt, forsøger sågar at lægge sig op og sove ved siden af den. Men nej, huskatten smutter igen. Så Burmeseren vil have selskab, og ikke alle huskatte vil det samme. Kan derfor kun gentage mig selv, hav altid mindst to Burmesere i huset - så er alle glade!!!!!!!!! Og tak til Anne Grethe og familien, for endnu en dejlig Burmeser i min families liv.
kh Isabel

Skrevet af Malene |

Kære Anne-Grete

Da jeg stod med min 6 år gamle pigemis, der netop havde mistet sin livspartner, bragte jeg hende straks en ung livlig burmeser hankilling fra et andet katteri.
Men det var ingen succes, for han er en legesyg dreng og hun er en ældre putte-kælemis . Hun ændrede fuldstændig karakter og blev på 4 måneder en sky og hvæsende kat som ikke var til at komme i nærheden af, som levede sit liv på et skab, og som på ingen måde til at kende igen.

Det var med et sug i maven at jeg bragte dejlige 1 årige, kastrerede Panton hjem fra dig!
Takket være din udførlige beskrivelse af hvordan jeg skulle føre dem alle sammen og takket være den evigt åbne hotline (jeg tror jeg var i kontakt med dig 5-7 gange den første aften) gik der under 24 timer før der var ro i flokken (mere ro end der havde været i flere måneder) og alle mere eller mindre havde accepteret hinanden.
Killingen ELSKER sin storebror Panton som på forunderlig vis har samlet flokken på under en uge. Pigemissen er flyttet ned fra skabet og følger deltagende de to drenge i deres leg (uden dog selv at deltage) og drengene leger og slår koldbøtter som én stor 8-benet cirkusmis !

Der er harmoni i vores hjem igen og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at årsagen er din fantastiske vejledning i gennem hele processen, samt naturligvis Pantons fantastiske væsen og personlighed!

Varme tanker
Malene

Skrevet af Gitte |

Hej Anne-Grethe

Du skal have rigtig mange tak for den dejlige Taboo, som vi er så glade for.
Da vi mistede vores gamle kat, troede vi ikke at vi skulle ende op med to katte. Men med råd fra bl.a. dig blev vi hurtigt overbevist og vi har ikke fortrudt et øjeblik. Taboo bor nu sammen med os og hans nye ven Magtech (Kurilean bobtail). Det er en stor fordel at de har hinanden, når vi ikke er hjemme og når vi er, er de ikke mindre kontaktsøgende end hvis der kun havde været en.
Hvis den ene ikke vil nusse, vil den anden og der er en kat til hver af os. De er noget af det sødeste når de leger eller sover sammen. To katte er ikke mere arbejde men dobbelt fornøjelse.

Rigtig mange tak for din store hjælp med hvilke racer vi kunne vælge og svar på alle vores spørgsmål om at eje to katte.

Kærlig hilsen de glade katteejere til to
Kenneth og Gitte

Skrevet af Poula |

Hej Anne-Grethe og Hans
Min holding har altid været et nej til katte i mit hjem.
Et lille besøg på katte udstilling og en god snak med Anne-Grethe og den holding blev ændret. En kat skulle der være plads til. Så vi sagde pænt goddag til Mercy og der var liv i huset. Men efter nogen dage synes vi at det var synd for Mercy at han skulle være alene, mens vi andre var i skole og på arbejde, han skulle have en legekammerat og nu blev Noelle ønsket velkommen i vores hjem.
Det er nu næsten 1 år siden vi fik Mercy og Noelle, og vi har lige fået næste skud på stammen. En lille pige er kommet i vores hjem. Pixie Lott har nu været hjemme hos os i 2 uger og vi elsker hende allesammen over alt. Mercy og Noelle nyder hende lige så meget som vi andre. Sjovt at se hvilke roller de tildeler sig selv. Mercy leger med hende som en anden bror mens Noelle passer på hende så man næsten skulle tro at han var hendes far.
Tusind tak for de dejlige katte vi har fået. Vi glæder os til den kommende udstilling hvor vi skal være sammen .
Med venlig hilsen
Os 7 på Lillevej.

Skrevet af Hülya Celik |

Her kommer lige en stor tak for en af de dejligste katte, jeg har haft! For et år siden fik jeg min dreng, Gizmo fra et internat, og da han er en meget social kat, gik jeg længe og overvejede at anskaffe ham en legekammerat. Men da jeg hentede Lulu hos dig fik jeg meget mere end det!
Lige fra dag 1 har hun været min faste sengekammerat. Hun kravler gerne under dynen og ligger og putter hos mig hele natten, og hun står altså ikke op, før jeg begynder at gå rundt om morgenen. Det vidner om godt og kærligt opdræt, så det er jo din fortjeneste! :)
Lulu er en fantastisk lille pige, og hun går super godt i spænd med Gizmo. Selvom Lulu er en voksen dame siger hun ikke nej til en frisk løbetur gennem hele lejligheden, hvor de to jagter hinanden rundt over det hele. De leger, hygger og giver masser af liv i min hverdag. Jeg kunne ikke have fået en bedre makker til Gizmo eller mig selv. ;)
Tak for en helt igennem skøn kat!

Knus Hülya

Skrevet af Linda |

Hejsa Anne-Grethe,
Tak for sidst, som altid en fornøjelse at se jer Jessie og Aladin er som du ved faldet super godt til i familien, og som du forudsage har de to drenge opsøgt hinanden, hvorved den lille (Jessie) ikke overfalder vores to andre katte i et forsøg på at lege og putte, dette var jo et mindre problem inden vi fik Jessie, da Aladin er utrolig puttet, nu hvor han har fået en lillebror i Jessie, får de to andre katte fred til at putte på deres egne primisser, og ikke under tvang fra Aladin
Kan man andet end at være forelsket i burmeser misserne??
Glæder os til at se dig og Hans igen snart
Knus herfra os alle

Skrevet af Monica |

Hej Anne Grethe
Tusind tak for den skønne Jay Jay. Et skønnere og mere vidunderligt burmesersind skal man lede længe efter. Han er bare vidunderlig. Vi elsker ham allerede vildt højt allesammen.
Knus fra Monica

 

Vær opmærksom på at beskeden skal godkendes af en administrator før den vises.
Beskeder godkendes oftest indenfor et døgn.